Forum Dyskujsyjne Klasy V B ze szkoły postawowej nr 2 w Rzeszowie
uczeń
Nie za bardzo Debbie Rockt przypomina Vanilla Ninja, ale dobra. Z resztą one są lepsze niż te Ninja Lolity
Oszalałam na punkcie Linkin Park , a szczególnie piosenki What I've Done Ona jest CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oszalałam na punkcie Linkin Park , szczególnie piosenki What I've Done . Jest ona CCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do andzi-nie wstydź się tego kim jestes i jakiej muzyki słuchasz. Ja np. uwielbiam ELVISA PRESLEY'A...mozecie sie smiac, ale kazdy z nas ma wlasnego idola.(podoba mi sie tez Michael Holbrook Penniman i jego piosenki...a nawiasem mówiąc...loczki tez)